Način plaćanja i isporuka - mobilnisvet.net

NAČINI PLAĆANJA I ISPORUKA

Proizvode koje naručite preko web shopa mobilnisvet.net možete platiti na više načina:

1. Pouzećem-Gotovinski - Celokupan iznos narudžbine plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski i isključivo u dinarima kuriru na ruke. Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, molimo Vas da pripremite gotovinski iznos za plaćanje.

2. Uplatom na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru) - Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte, a mi ćemo Vam poslati e-mail obaveštenja kada primimo uplatu. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 2 dana od dana naručivanja, Vaša narudžbina će automatski biti stornirana.

3. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina) - samo u našim maloprodajnim objektima.

Kreditnim karticama Banca Intesa (MasterCard, Visa, American Express) možete plaćati na rate. Ukupan iznos transkacije, veći od 5000 dinara, je moguće podeliti na jednake mesečne rate. U zavisnosti od iznosa transakcije, broj rata može biti do 12.

Kupovina do 12 mesečnih rate bez kamate se odnosi na MP (maloprodajnu) cenu.

4. Virmanska uplata - Nakon uspešno obavljene kupovine porudžbinu možete realizovati uplatom sa računa vaše firme. U poziv na broj obavezno navedite broj porudžbine. Račun sa iskazanim PDV-om biće poslat uz robu ili će biti poslat na e-mail adresu koju budete naveli prilikom poručivanja.

Isporuka

Dostavu pošiljaka vrši kurirska služba D Express i Bex. Očekivani rok isporuke je 2-5 radnih dana. U slučaju konsolidacije  više pošiljaka u jednu, očekivani rok isporuke je 5-7 radnih dana. Ukoliko narudžbinu plaćate e-banking-om ili uplatnicom ovaj rok se računa od trenutka kada prodavac evidentira Vašu uplatu. Ukoliko plaćate pouzećem ili platnom karticom rok za isporuku se računa od trenutka kreiranja narudžbine. Ako želite da proverite status Vaše narudžbine, to možete uraditi iz odeljka „Moj nalog”.

Na dan kada kurir preuzme Vašu pošiljku, dobićete e-mail/sms obaveštenje da je pošiljka preuzeta. Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h. Na dan isporuke ćete dobiti poziv/Viber/SMS obaveštenje kako biste znali kada da očekujete isporuku. 

Ukoliko pravite narudžbinu sa više artikala, postoji mogućnost da se poručeni artikli ne šalju svi iz istog magacina pa će vaša narudžbina biti automatski podeljena u više pošiljaka.

Preuzimanje na paketomatima

Kako bismo našim kupcima olakšali preuzimanje pošiljki, preko partnerske kurirske službe DExpress ili Bex nudimo mogućnost preuzimanja pošiljki na „paketomatima" (skladišnim uređajima za preuzimanje paketa), koji su trenutno postavljeni na 30 lokacija u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Kupac ima mogućnost odabira paketomata na bilo kojoj od dostupnih lokacija na teritoriji grada Beograda, bez obzira na navedenu adresu za isporuku.

Proces ovakvog načina isporuke sastoji se iz tri jednostavna koraka:

1. Nakon što kurirska služba preuzme pošiljku koju ste naručili na sajtu mobilnisvet.net, putem Viber-a ili SMS-a stiže Vam obaveštenje sa linkom preko koga birate lokaciju Paketomata za preuzimanje.

2. U trenutku kada je Vaš paket isporučen na odabranu lokaciju, stići će Vam obaveštenje o tome, kao i KOD za otvaranje pregrade sa Vašim paketom.

3. Možete preuzeti Vaš paket na benzinskoj stanici koju ste odabrali za preuzimanje paketa.

  • Ukoliko ste već izvršili plaćanje pošiljke (platnom karticom ili uplatom na račun), idite pravo do paketomata, ukucajte KOD iz poruke I preuzmite Vašu pošiljku
  • Ukoliko paket plaćate pouzećem, na kasi benzinske stanice pročitajte KOD iz poruke, platite kasiru i zatim na paketomatu ukucajte KOD I preuzmite Vaš paket.

Cenovnike i sve vezano za kurirske službe možete pročitati na njihovim zvaničnim stranicama.